27/8/08

η επιστροφή...

Είναι αλήθεια πως πέρασαν μέρες μέχρι να γράψω, και το κατάλαβα πόσες όταν χρειάστηκα περίπου 5 λεπτά για να ξεσκαλώσω και να θυμηθώ το password που ανοίγει την πόρτα σ'αυτόν εδώ τον κόσμο...
Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες που λέγαμε παλιά...Με άγχος, κούραση, ασφυκτική ζέστη, μπερδέματα, σκέψεις που όμως ξεπλύθηκαν από τα λευκά κύμματα μόλις πήγα στο νησί κι έδωσαν την θέση τους σε ανακούφιση, ξεκούραση, δροσιά, ηρεμία, όνειρα...
Κάθε καλοκαίρι όσοι "ασχολούνται" με την μουσική μιλάνε για τα hits του καλοκαιριού, τα τραγούδια που ακούγονται περισσότερο και παντού. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να γράψω νωρίτερα για το δικό μου αγαπημένο μιας και τώρα είναι κι αυτό πλέον ένα ακόμη απο τα hits του φετινού καλοκαιριού. Όμως αξίζει πραγματικά ν' αφιερώσετε λίγο χρόνο στην πρώτη δουλειά του συνονόματου τυπά από το Λίβερπουλ που ακούει στο όνομα James Sonnington III, ή αλλιώς SONNY J. Disastro ο τίτλος του άλμπουμ, πολλά, πολύ χορευτικά και πολύ χαρούμενα τα περισσότερα κομμάτια του με το Handsfree (If You Hold My Hand) να ξεχωρίζει και ν'ακούγεται πλέον αρκετά!




BONUS HINT OF THE POST: Μιας και σας βάζω σε nu-funk, nu-breaks, acid jazz, groovy mood, ψάξτε οπωσδήποτε κι ακούστε κι αυτό που σίγουρα δεν θα έχετε ακούσει πουθενά!! 9-μελής μπάντα - από το Ισραήλ παρακαλώ! - βγάζει τον πιο φρέσκο ηλεκτρονικό δίσκο που άκουσα τελευταία και με artwork που δίνει ρέστα!

THE APPLES - Buzzin' About




(και για τους ροκάδες της παρέας (για σένα κολλητέ!) στο youtube κυκλοφορεί η live εκτέλεση του "Killing In The Name Of..." των Rage Against The Machine απ'την μπάντα αυτή!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: